Huizen in Toscane
Voorwaarden | over ons | Contact .

Appartamento Cipresso

2 (+2) Personen - HS € 440 - MS € 410 - LS € 355 - Schoonmaakkosten € 30

Appartement Cipressp Appartamento Cipresso ligt op het boerenerf La Pineta, in de buurt van de Etruskische vestingstadjes Sorano, de oude bisschopszetel Sovana en het schitterende Pitigliano, ook wel Klein Jeruzalem genoemd.
Het appartement bevindt zich in een aanbouw op de begane grond en heeft een oppervlakte van 40 m2. Het appartement heeft een mooi terras met uitzicht over de velden en wijnheuvels, tot aan de uitlopers van de Monte Amiata.
Voor het huis bevinden zich een stukje bos, een mooi zwembad, ligstoelen om te zonnen en een barbecue. Het zwembad wordt gedeeld met de twee andere appartementen op het erf.

Cipresso is een appartement voor een rustige vakantie op het Toscaanse platteland. Bij de boerderij, tevens wijnlandgoed, is wijn en olijfolie van eigen land te verkrijgen. Bij de dochter, signora Francesca, kan men genieten van de Toscaanse keuken van Padrona.
Appartement Cipressp
Appartement Cipressp
De inrichting van het appartement is landelijk rustiek. Mooie houten meubels, in de woonkamer een (slaap)bank, een keukenhoek en een eettafel. Verder is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer.
Appartement Cipressp
Appartement Cipressp
Appartamento Cipresso is ook tezamen met het Appartamento Cedro te huur. Zo ontstaat er een wooneenheid met drie slaapkamers en drie badkamers. Geschikt voor bijvoorbeeld twee bevriende families.Op 6 km afstand ligt de indrukwekkende tufsteenvestiging Pitigliano, waar winkels en restaurants te vinden zijn.
Naast het zwembad zijn er genoeg andere mogelijkheden om van het water te genieten: in tien minuten bent u bij het riviertje de Fiora, in een half uur bij het Lago di Bolsena en in een klein uur bij de zee. In de buurt zijn veel Etruskische opgravingen te vinden.
Naar het huis loopt een onverharde weg (ca. 2,9 km).Overzicht
  • Woonkamer met eettafel, bank (slaapbank), keuken (koffiezetapparaat, oven), televisie met satellietaansluiting.
  • Een slaapkamer met een tweepersoonsbed.
  • Een badkamer met douche, toilet, bidet en wasmachine.
  • Een terras in de tuin met een zonnescherm, ligstoelen, barbecue en schommel.
  • Zwembad (5 x 10 x 1,40 m)
  • Beschutte parkeerplaats.
  • Gasverwarming.